Garage auto's camions alle merken al dan niet met originele wisselstukken

Alle merken al dan niet met originele wisselstukken

Het aanschaffen van een wagen is een hele investering. Vanaf het moment van aankoop trachten autofabrikanten u als klant ervan te overtuigen dat enkel zij een specifiek automerk kunnen herstellen. Zij menen dat indien de wagen een defect vertoont dat men enkel in een merkgarage over de correcte apparatuur en kennis beschikt om uw wagen weer op de baan te krijgen. Voor deze gespecialiseerde aanpak vraagt men dan ook premiumprijzen. U als klant kan er enkel op vertrouwen dat alles wat aan uw wagen werd veranderd ook echt nodig was en dat de prijzen evenredig waren met de herstellingen.
U als klant hebt waarschijnlijk reeds ettelijke malen getwijfeld aan het vertrouwen dat u legt in uw garagist. Vaak leek de factuur toch wel zeer hoog in vergelijking met de schade aan uw wagen of ging u naar de garage voor een onderhoud en kreeg u een reeks aan "herstellingen" waarvoor u niet had gevraagd. In vele gevallen had u waarschijnlijk gelijk om zich vragen te stellen omtrent de prijs die u werd aangerekend.

Garage specialisaties

  • Grote en kleine herstellingen van alle auto merken
  • Revisie of herstelling Versnellingsbak (boite) Automatisch en Manueel
  • Revisie of herstelling Cilinderkoppakking (joint de culasse)
  • Volledige motorblok vervangen of reviseren ( krukas, lagers, zuigers, uitboren en uithonen van een cilinder, massa vliegwiel, vastgelopen motor )
  • Distributieriem vervangen

Bel nu en kom langs met of zonder afspraak!

03 670 17 00

of maak een afspraak online

  • Beste prijs/kwaliteit

  • Snelle service

  • Technische panne / defect aan uw auto? Bel ons direct!

Hierin maken wij bij Garage Van den Bosch het verschil.

Wij onderscheiden ons van de concurrentie in ons beleid van open communicatie tussen garagist en klant. Onze garagist overloopt steeds met u de defecten van uw wagen en vermeldt hierbij de kosten. Indien wij stuiten op onverwachte problemen nemen wij contact op met onze klant om eventuele verdere stappen te overlopen. Zo weet u steeds waarvoor u betaalt.

En toch zijn wij goedkoper dan onze concurrentie bij de merkgarages.

Wij bezitten over de nodige apparatuur en kennis om wagens van elk merk te herstellen. Garage Van den Bosch boet niet in op kwaliteit. Wij herstellen uw wagen op dezelfde kwalitatieve manier als men deed bij uw merkgarage. Het verschil in prijs vindt u in de eerlijke verrekening van de herstelling naar u, de klant, toe.

Wij zullen u ervan overtuigen dat een garage anders kan zijn.

Bij ons kan u terecht voor een snelle, klantvriendelijke en persoonlijke service. Eén van onze specialisten is steeds telefonisch bereikbaar om samen met u de beste oplossing te vinden voor uw probleem. Een open communicatie is van groot belang om steeds opnieuw een persoonlijke service te garanderen aan al onze klanten. Onze specialisten beslissen samen met u voor welke oplossing er wordt gekozen met het oog op de beste prijs/kwaliteit verhouding. Wij geven u dan ook gratis en onmiddelijk een richtprijs.

Een uitgebreid aanbod met prijs/kwaliteit garantie.

Onze vakgarage is voorzien van de apparatuur en kennis om zowel grote als kleine herstellingen uit te voeren van diverse merken. Ook het uitvoeren van het jaarlijks, het technische of een winteronderhoud is voor ons geen probleem. Dit alles doen wij met of zonder afspraak.

Naast onze garage bezit Depannage Van den Bosch ook over een uitgebreide bandencentrale. Ook hier houden wij vast aan onze principes en bekijken wij samen met u het aanbod om zo tot de beste oplossing te komen voor uw probleem.