Depannage

Depannage 24 uur 7/7

Vijftien jaar geleden startte John Van den Bosch zijn bedrijf Depannage Van den Bosch op. Het bedrijf richtte zich voornamelijk op het uitvoeren van depannages, waarin wij als bedrijf nog steeds gespecialiseerd zijn. De combinatie van ervaren personeel en de correcte apparatuur garandeert onze klant de beste kwaliteit, keer op keer. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de verzekeringen vertrouwen in onze diensten. Deze groep verzekeringen omvat: Ethias, IMA assistance, VAB, Europe Assistance, Alianz, ANWB, SOS international en AA team.

Wij depanneren personenwagens, vrachtwagens, trailers, aanhangwagens , motors, ... . Zoals steeds bieden wij onze klanten een allround service aan. Wij depanneren, repatriëren en transporteren alle voertuigen en doen dit 24 uur op 24, 7 dagen op 7.

Met behulp van onze huurwagens bent u snel weer op weg

Bij Depannage Van den Bosch beschikken wij over enkele mooie huurwagens. Deze werden gekeurd op kwaliteit door de verzekeringen.  Naast personenwagens verhuren wij ook tweecamionettes, zodat wij u ook kunnen helpen als u een grotere vracht moet verplaatsen. 

U kan ons steeds bereiken op het nummer: 03/670 17 00

Takelen

De takelwagens van Depannage Van den Bosch zijn steeds voorzien van gespecialiseerde apparatuur. Op deze manier kan ons personeel steeds correct en vlot de meest prangende problemen oplossen zodat u snel weer op de baan bent. Indien mogelijk hestellen wij dan ook uw wagen ter plaatse, 24 op 24u en 7 dagen op 7. Is dit echter niet het geval dan takelen wij uw wagen naar de locatie van u keuze.

Wij bezitten over de apparatuur om diverse voertuigen te takelen.

  • Personenvoertuigen
  • Camions
  • Opliggers
  • Mobilehomes
  • Caravans
  • Motors
    ...
Gratis ophaling van autowrakken binnen een straal van 15k.

Ondergrondse depannages

Met onze takeljeep is het niet alleen mogelijk om in ondergrondse parkeerplaatsen te takelen met een hoogte van 1.80m, als ook berging in landelijke wegen. 

Gespecialiseerd personeel

U ondervindt startproblemen, een lekke band, uw sleutels vergeten in de wagen, een ongeval, ... .
Bij Depannage Van den Bosch is al ons personeel opgeleid om in iedere situatie vlot enkordaat te handelen. Op deze manier zijn wij in staat om u in elke situatie de best mogelijke oplossing te bieden. Het behouden van deze hoge standaard is enkel mogelijk door de nadruk die wij leggen op het team en de collectieve kennis binnen ons bedrijf.  
Ons personeel is ook in staat om herstellingen ter plaatse uit te voeren. Wanneer u bijvoorbeeld een platte batterij heeft of een lekke band kan dit ter plaatse worden opgelost zodat u snel weer op weg bent.


Onze depanneurs nemen steeds hun takelwagens mee naar huis. Hierdoor kunnen zij snel reageren op iedere oproep.

Repatriƫring binnen- en buitenland

U ondervindt pech onderweg en moet alleen of samen met de inzittenden gerepatrieerd worden? Wij repatriëren u en uw wagen in het binnen- en het buitenland. Indien u zonder uw wagen uw rit wilt verderzetten bezitten wij bij depannage Van den Bosch verschillende kwaliteitsvollevervangwagens waarvan u gebruik kan maken. In tussentijd vervoeren wij uw wagen reeds naar de gewenste lokatie of repareren wij deze in onze vakgarage.