Bandencentrale

Bandencentrale Depannage Van den Bosch

Een goede bandengrip op de weg is van groot belang om zich veilig te verplaatsen in het verkeer. Zeker tijdens de koudere maanden van het jaar is de grip van uw banden cruciaal. De Bandencentrale van Depannage Van den Bosch zoekt samen met u naar de banden die het best passen bij u en uw budget. Zoals steeds doen wij dit zonder de kwaliteit van het product aan te tasten.

Wij bieden u een ruim aanbod van gerenomeerde bandenmerken die wij plaatsen terwijl u wacht. Indien wij uw banden niet in voorraad hebben kunnen wij deze binnen het half uur bekomen door onze centrale lokatie in Antwerpen. Onze flexibiliteit is ten dienste van het gemak van onze klant. Wij bedienen u dan ook met en zonder afspraak. Voor een vlotte bediening kan u ons ook steeds bereiken op het nummer 03/670.17.00. Zo kunnen wij u nog efficiënter van dienst zijn.
Wij hebben steeds een grote variëteit aan zowel winterbanden, vier seizoensbanden als aan zomerbanden. Wij monteren autobanden, balanceren en uitlijnen. Wij verzekeren een snelle service en concurrerende prijzen. Hiernaast hebben wij ook een opslagruimte waar wij uw banden kunnen stockeren totdat u deze nodig hebt.

Naast de verkoop van banden kunt u bij bandenspecialist Van den Bosch ook terecht voor herstellingen en voor het uitlijnen en balanceren van uw autobanden. Wij hebben een depannagedienst die 24u op 24 en 7 dagen op 7 beschikbaar is. Bovendien stellen we steeds een vervangwagen of huurwagen ter beschikking.

Minerva is het huismerk van de Bandencentrale van Depannage Van den Bosch. Minerva is een relatief onbekend merk dat een kwalitatief hoogstaand product levert aan een goede prijs. Het is voor deze relatie tussen prijs en kwaliteit dat Minderva dan ook ons huismerk is. Het merk Minerva scoort dan ook steeds hoog in klantentevredenheid.

Opslag autobanden

Om te voorzien in uw gemak zijn wij voorzien in een bandenopslaglokatie. U kan hier uw winter- of zomerbanden stockeren totdat u deze nodig hebt voor gebruik. Voor deze stockage vragen wij halfjaarlijks 25 euro. Uw banden worden vervangen door ons gespecialiseerd personeel op de moment van uw keuze, met of zonder afpraak. Flexibiliteit is voor ons een prioriteit. Zo kunnen wij u het best van dienst zijn.